Workshop i Viryayoga


Workshop i ViryayogaWorkshop i Viryayoga

Vid en workshop i Viryayoga får du en noggrann genomgång av de grundläggande positioner som ingår i respektive nivå, samt en genomgång av hur vi jobbar med biomekanik för att göra yogan säker och fri från skador.

Ett bra tillfälle för dig som vill få en lite djupare introduktion till vad Viryayoga är. En workshop passar också dig som vill fräscha upp grunderna om du haft ett uppehåll eller börjar yoga i mitten av terminen.

Nyhet! Workshop i Chakrayoga

En ny workshop som vi haft en gång tidigare. Baserad på utbildningen Virya Chakrayoga (48 h). Chakran anses enligt yogafilosofin vara olika energicentra som går längs med ryggraden, där varje chakra är knutet till olika grundläggande behov, organ och sinnen. Tanken är att vi mår bra om våra chakran är i balans och energin kan flöda fritt i kroppen. Vid workshopen får du en introduktion till Chakrasystemet och vi använder yogafilosofin för att inspireras att reflektera över de känslor och tankar det kan väcka. Kortare teori varvas med yogaflöden från Chakrayoga utifrån Viryayogaperspektiv.

Aktuella datum

  • Inga workshops är planerade för tillfället.

 

WORKSHOP i CHAKRAYOGA

 

Solhälsning BDatum: –
Tid: –
Pris: –

 

En introduktion till Chakrasystemet och några av de flöden som ingår i Virya Chakrayoga. Vi använder yogafilosofin för att inspireras att reflektera över de känslor och tankar Chakrasystemet kan väcka. Kortare teori varvas med yogaflöden från Chakrayoga utifrån Viryayogaperspektiv.

 

För dig som har tidigare yogaerfarenhet.

 

10.00 – 11.30 Yogaklass del 1
11.30 – 12.00 Fika med bröd, hummus, ost och grönt. Yogite, te eller kaffe.
12.00 – 13.00 Yogaklass del 2

 

Lärare: Eva Ågren Larsson

 

Antal platser: 10

 

 

WORKSHOP i VIRYA 1 och VIRYA 1-2

Solhälsning A

 


Datum: –
Tid: –
Pris: 350 kr inkl fika

 

För dig som inte provat Viryayoga tidigare eller för dig som vill fräscha upp grunderna efter ett uppehåll. Fungerar också bra för dig som bara tycker att det är skönt att ägna en eftermiddag åt att yoga. Du får en noggrann genomgång av de vanligaste positionerna samt en fördjupning i biomekaniken. Vi provar övningar både från Virya 1 och Virya 1-2 och du kan bilda dig en uppfattning om vilken nivå som passar dig. Fika och en lång skön avslappning ingår förstås också!

 

16.00 – 17.30 Yogaklass del 1
17.30 – 18.00 Fika med bröd, hummus, ost och grönt. Yogite, te eller kaffe.
18.30 – 19.00 Yogaklass del 2

 

Lärare: Eva Ågren Larsson

 

Antal platser: 10

 

 

 

WORKSHOP i VIRYA 2 och VIRYA 2-3

 

Solhälsning BDatum: –
Tid: –
Pris: 350 kr inkl fika

 

För dig som har tidigare yogaerfarenhet men inte har provat Viryayoga tidigare. Fungerar också bra för dig som vill fräscha upp grunderna efter ett uppehåll. Du får en noggrann genomgång av tekniken i de vanligaste positionerna men framförallt en genomgång av varför vi jobbar med biomekanik i Viryayogan. Vi provar övningar både från Virya 2 och Virya 2-3 och du kan bilda dig en uppfattning om vilken nivå som passar dig. Fika och en lång skön avslappning ingår förstås också!

 

15.00 – 16.30 Yogaklass del 1
16.30 – 17.00 Fika med bröd, hummus, ost och grönt. Yogite, te eller kaffe.
17.00 – 18.00 Yogaklass del 2

 

Lärare: Eva Ågren Larsson

 

Antal platser: 10

 

Recept

Här finns recepten från workshopen att ladda ner: Recept från Workshop i Viryayoga

Anmälan

Du får en bekräftelse via e-post när vi tagit emot din anmälan. Om du vill anmäla flera personer kan du skriva det i meddelandefältet. Det går bra att betala kontant eller med kort i anslutning till workshopen. Obs! Vid eventuell avbokning senare än 24 timmar innan workshopen startar debiteras hela kursavgiften.