Om Studio YE


Studio Yogaenergi

Studio Yogaenergi ligger i centrala Linköping på Elsa Brändströms gata 8. Se Hitta hit för vägbeskrivning! Klicka på bilderna för att se större bilder.

Yogasalen

Yogasalen

Jag som driver Studio Yogaenergi heter Eva Ågren Larsson. Jag utbildade mig till yogalärare vid Nordiska Yogainstitutet i Stockholm 2012, och är certifierad yogalärare enligt Yoga Alliance RYT 200 h. Jag har drivit egen yogastudio i fyra år och har förutom att jag har undervisat en väldig massa yogaklasser även gått olika påbyggnadsutbildningar i Viryayoga. Har också 15 års erfarenhet som instruktör för andra former av gruppträning (Friskis & Svettis), och tycker att det är väldigt roligt att leda grupper!

Jag har yogat i drygt 10 år och blir bara mer och mer biten ju längre jag håller på! Det jag gillar bäst är kombinationen av bra träning och en skön stund för själen. Jag gillar verkligen att meditera, och jag älskar fysisk träning. Yogan kan också vara ett fantastiskt bra sätt att ta hjälp av kroppen att varva ner.

Tehörna och kök

Tehörna och kök

Kul att du har hittat hit. Jag ser fram emot att guida dig i yogans värld och hoppas att du kommer ha lika mycket glädje av yogan som jag!

Namaste,

Eva

P.S. Om du vill se fler bilder och få uppdateringar om vad som händer på Studio Yogaenergi, kan du följa Studio Yogaenergi på facebook genom att klicka på “Gilla-knappen” i sidans vänsterkolumn.